Valašský pivovar v Kozlovicích

http://www.relaxvpodhuri.cz/cs/gastronomie/valassky-pivovar-v-kozlovicich

V kozlovickém pivovaru, jenž se nachází v budově z roku 1822 ve starém fojství, se budete cítit jako za první republiky. Výzdobu pivovarské restaurace tvoří historické pivní džbány, originální akcie, výuční listy sládků a pivní etikety, některé až z 18. století. Starat se o vás bude obsluha v dobových oděvech.

Nezapomeňte si také důkladně prohlédnout místní měděné varny, nerezové kvasné kádě i prostorové chlazení. Díky nim si pivo zachovává mnoho látek, které jsou zdraví prospěšné.

Největší popularitě se těší kvasnicové nefiltrované ležáky plzeňského typu Valašský vojvoda (světlé) a Kozlovický fojt (tmavé). Pochutnat si můžete i na tradiční české a moravské kuchyni.

Otevírací doba

Od pondělí do čtvrtka je otevřeno od 11 do 22 hodin, v pátek o hodinu déle. V sobotu je provozní doba od 10 do 23 hodin a v neděli od 10 do 21 hodin. V pátek si navíc při posezení můžete poslechnout cimbalistu.

Jak se do pivovaru dostat z Kunčic pod Ondřejníkem?

Cesta je dlouhá 7 kilometrů. Od vily vyrazte vlevo a na křižovatce se dejte opět doleva. Na další větší křižovatce, která bude bude po 3,3 kilometru, odbočte vpravo. Pivovar budete mít po levé ruce.

 

Logo

Kunčice pod Ondřejníkem 772 , 739 13

V případě dotazů nebo rezervací termínu nás kontaktujte: