Tarzanie

www.tarzanie.cz

Horský lanový park Tarzanie se rozkládá v obci Trojanovice na více než 8000 metrech čtverečních. Nabízí přes 60 lanových překážek s různým stupněm obtížnosti. Budete tu řešit úkoly, které jsou náročné fyzicky i psychicky, a podíváte se až 12 metrů nad zem. Na své si přijdou jednotlivci i skupiny.

Nejoblíbenější překážkou jsou přejezdy na kladce ze stromu na strom, a to několikrát i přes říčku Lomnou. Ale nemusíte se ničeho bát, celou dobu jste jištěni lany, úvazkem a přilbou.

Zvláštností Tarzanie je dětská trasa s 18 překážkami ve výšce 2 až 4 metry nad zemí. Díky samojistícímu systému se zde mohou vyřádit děti už od 4 let a od 100 centimetrů.

Další čtyři trasy jsou odstupňovány podle náročnosti – až k adrenalinové Černé trase, jež je určena pro skutečně odvážné sportovce, kteří se nebojí překonat 35 opravdu těžkých překážek.

Speciální atrakcí parku je Power fan, seskok ze 13 metrů. Dvě třetiny přitom jsou téměř volným pádem, ke konci se rychlost zpomaluje až do bezpečného dopadu.

Kromě toho se v Tarzanii nachází i klasické a bungee trampolíny, lezení po síti a velká houpačka. Děti od 3 do 10 let si mohou užít i mini lanový park Tarzánek, jenž je zdarma.

Otevírací doba

Park je v provozu od března do listopadu, otevírací doba je však velmi rozmanitá, proto před výletem raději navštivte webovou stránku https://www.tarzanie.cz/otviraci-doba.

Jak se do Tarzanie dostat z Kunčic pod Ondřejníkem?

Cesta je dlouhá 6 kilometrů. Od vily vyjedete vpravo a vydáte se směrem na Trojanovice. Tam na kruhovém objezdu využijete třetí výjezd. Poté budete pokračovat na parkoviště pod lanovkou na Pustevny, přejedete přes Lomnou a pak už vás navedou žluté šipky.

Logo

Kunčice pod Ondřejníkem 772 , 739 13

V případě dotazů nebo rezervací termínu nás kontaktujte: