Sjezd na koloběžkách

http://www.pustevny.cz/kolobezky/

Toužíte po adrenalinovém zážitku, při kterém se pokocháte krásnou přírodou? Zkuste sjezd na koloběžkách z Pusteven. Trasa vede po asfaltové Knížecí cestě do Ráztoky, je dlouhá 6 kilometrů a překonává převýšení 404 metrů.

Bílé koloběžky Kostka si můžete půjčit na pokladně horní nebo dolní stanice lanovky. Připravte si osobní doklad, uvést budete muset také své telefonní číslo a podepíšete smlouvu o zapůjčení. Pokud si zároveň koupíte i lístek na lanovku, dostanete slevu. Koloběžky jsou navrženy přímo pro tento účel, disponují lepší stabilitou a účinnějšími brzdami. Ve všední dny se vrací u spodní stanice lanovky, o víkendu u hotelu Ráztoka.

Nemusíte se bát, že byste na trase potkali auta, na Knížecí cestu mají vjezd zakázán. A pokud se vám bude sjezd tak líbit, že si ho budete chtít užít ještě jednou, není problém. Lanovka vás na Pustevny vyveze i s koloběžkou.

Otevírací doba

Provozní doba je pouze za příznivého počasí. Naleznete ji na webových stránkách http://www.pustevny.cz/kolobezky/.

Jak se na Pustevny dostat z Kunčic pod Ondřejníkem?

Zaparkovat můžete na parkovišti v Trojanovicích, které se nachází asi půl kilometru od dolní stanice lanovky. Cesta je dlouhá pouze 4 kilometry. Od vily se dáte vpravo a pojedete stále rovně až ke kruhovému objezdu, z něhož sjedete třetím výjezdem. Druhou možností je nechat auto na Pustevnách, kam se dostanete přes Prostřední Bečvu, je to však podstatně delší trasa.

Logo

Kunčice pod Ondřejníkem 772 , 739 13

V případě dotazů nebo rezervací termínu nás kontaktujte: