Restaurace v okolí

http://www.hutarstvi.cz/

https://www.pivovarogar.cz/

http://www.hresort.cz/

http://www.planiska.cz/cz/

https://www.facebook.com/zahradkanablbemmiste452018/

 

Když vám bude kručet v břiše nebo jen zatoužíte po příjemném posezení a gastronomickém zážitku, můžete vyrazit do některé z nedalekých restaurací.

 

Restaurace Huťařství

Útulná je i restaurace Huťařství, kterou naleznete u hlavní silnice směrem od vily do centra Kunčic. Také zde můžete ochutnat tradiční česká jídla a zúčastnit se gastronomických akcí, kromě toho se tu konají hudební koncerty a divadelní představení. Otevírací doba je v pondělí od 11 do 15 hodin a od úterý do soboty do 22 hodin. V neděli je zavřeno.

 

Pivovarská hospůdka

Od roku 2016 mají Kunčice vlastní pivo. To vaří pivovar Ogar, který má v nabídce Jedenáctku, Dvanáctku, Medový speciál, India Pale Ale, Amber Ale, Valentýn, Milk Stout a Summer Ale. Zúčastnit se můžete prohlídky minipivovaru, jejíž součástí je řízená degustace piva. V areálu se nachází i Pivovarská hospůdka, která má od pondělí do čtvrtka otevřeno od 11 do 22 hodin, v pátek a v sobotu do 23 hodin a v neděli do 21 hodin. Pivovar leží směrem na Čeladnou.

 

H-Resort

Česká i mezinárodní kuchyně na vás čeká v restauraci H-Resort. Místní vyhlášenou specialitou ale jsou bio hovězí steaky z plemene Highland. Toto chlazené maso si můžete koupit i domů k vlastní přípravě. Na nápojovém lístku je řada koktejlů a bohatá nabídka rumů z Latinské Ameriky. Otevřeno je od čtvrtka do neděle vždy od 11 do 20 hodin. Areál se nachází na severovýchodním cípu Kunčic.

 

Restaurace Planiska

Na příjemné prostředí, valašské speciality i jídla ze sezonních surovin láká restaurace Planiska, která stojí mezi Kunčicemi a Frenštátem pod Radhoštěm. V pracovní dny si zde můžete vybrat i z obědového menu. Součástí restaurace je letní terasa s kapacitou až 80 hostů. V pátek a v sobotu je otevřeno od 10 do 24 hodin, v ostatní dny do 22 hodin.

 

Zahrádka na Blbém místě

Už svým názvem zaujme Zahrádka na Blbém místě, kterou naleznete v ulici Břet. Bartoše ve Frenštátě pod Radhoštěm. Jedná se o zahrádku v uzavřeném dvoře, která je vhodná především pro rodiny s dětmi, je zde k dispozici i dětský koutek. Od pondělí do čtvrtka je otevřeno od 14 do 22 hodin, v pátek a v sobotu do půlnoci a v neděli do 21 hodin.

Logo

Kunčice pod Ondřejníkem 772 , 739 13

V případě dotazů nebo rezervací termínu nás kontaktujte: