Možnost projížďky na koních

http://www.rancnakoncisveta.estranky.cz/

https://www.konetrojanovice.cz/

http://www.ranchnazarach.cz/

Že nejkrásnější pohled na svět je z koňského hřbetu, si můžete vyzkoušet v Kunčicích pod Ondřejníkem i v okolí. Po domluvě si můžete užít vyjížďku na koních a obdivovat malebné přírodní scenérie přímo ze sedla.

V Kunčicích stojí ranč Na konci světa. Mají zde boxy pro koně i podkrovní klubovnu, kde je zázemí pro jezdce. Kromě koní tu žijí také psi, kočky a hovězí dobytek. Při vyjížďce, která vás zavede na louky i do lesa, se můžete kochat výhledem na Pustevny, Javorník nebo Hukvaldy.

V Trojanovicích pak funguje Trojanovice Team, jenž je velmi úspěšný v soutěžích s poníky, především v parkuru. Klub je zaměřen na sportovní ježdění a chov koní. Naleznete zde dvě písková kolbiště, krytou halu, bufet a zázemí. Projet se můžete i na ponících.

V této obci naleznete i ranč Na Žarách, odkud se naskýtají krásné výhledy na vrchy Kněhyně a Stolová nebo na Radhošť. Na ranči se pořádají různá vystoupení s koňmi v hlavních rolích.

Otevírací doba

Projížďky si vždy nejdříve telefonicky domluvte s provozovatelem.

Jak se do Trojanovic dostat z Kunčic pod Ondřejníkem?

Cesta je dlouhá 4 kilometry. Od vily vyjeďte vpravo a přes křižovatku pokračujte stále rovně, dokud nedojedete na kruhový objezd. Z něj sjeďte 3. výjezdem.

Logo

Kunčice pod Ondřejníkem 772 , 739 13

V případě dotazů nebo rezervací termínu nás kontaktujte: