Minipivovar Frýdlant

http://www.pivovar-frydlant.com/

Od roku 2013 se i Frýdlant nad Ostravicí může pyšnit vlastním Podhorským pivovarem. Nachází se v Hotelu Beskyd. Ochutnat můžete světlou výčepní jedenáctku a především Podhorský polotmavý, třináctistupňový ležák, který se vyrábí z plzeňského sladu a žateckého chmele a zraje 40 dní.

Přímo v hotelu si můžete dopřát i pivní lázně. Procedury jsou příznivé pro naše zdraví, fungují jako výborná prevence a pomáhají například lidem s kožními problémy nebo těm, jimž se nedokrvují končetiny. Součástí lázní je bio sauna a pivní nebo bylinná koupel v dřevěných kádích. U nich budete mít k dispozici vlastní pípu, z níž si budete moci čepovat Podhorské pivo podle své libosti. Nakonec vás čeká zábal na speciálních lehátkách, kde se příjemně uvolníte a vaše tělo dosáhne harmonie. Využít ale můžete i další relaxační služby, třeba ultrazvukovou masáž, vířivku nebo finskou saunu.

Otevírací doba

Provozní doba hotelu je od pondělí do čtvrtka od 11 do 21 hodin, v pátek a v sobotu do 24 hodin a v neděli do 18 hodin.

Jak se do minipivovaru dostat z Kunčic pod Ondřejníkem?

Cesta je dlouhá 14 kilometrů. Od vily se dejte doprava a na křižovatce doleva. Před Frýdlantem sjeďte na velké křižovatce doprava a pokračujte až na náměstí. Tam odbočte vlevo a budete u cíle.

Logo

Kunčice pod Ondřejníkem 772 , 739 13

V případě dotazů nebo rezervací termínu nás kontaktujte: