Golf Čeladná (7,3 Km)

http://www.prosper-golf.cz/

Prosper Golf Resort Čeladná nabízí dvě mistrovská osmnáctijamková hřiště The Old Course a The New Course. Celkem se tak zde nachází 36 jamek, které jsou rozmístěny v areálu o rozloze 140 hektarů. Jamky jsou obtížné nejen díky své délce, ale také profilem. Grýny patří mezi jedny z nejrychlejších v republice. Nechybí ani vodní a pískové překážky nebo neobvyklé skotské bunkry.

Je zde 24 krytých odpališť, putting green i chipping green. Dva Full Swing simulátory vás zavedou na více než 30 světových golfových hřišť.

Středisko je vhodné i pro začátečníky, kterým se zde věnuje profesionální tým zaměstnanců. Posedět pak můžete ve stylové restauraci Golf.

Velkou předností je i nádherná okolní scenérie. Přímo z hřiště si můžete prohlédnout vrcholky Beskyd, horu Smrk nebo masiv Ondřejník s jeho vrchem Skalka. Není náhoda, že Golf Resort Čeladná v letech 2009-2011 hostil PGA European Tour.

Otevírací doba

The Old Course, The New Course, Driving Range i recepce jsou otevřeny denně od 7.30 do 19.30 hodin, restaurace zavírá o půl hodiny později.

Jak se na golf dostat z Kunčic pod Ondřejníkem?

Cesta je dlouhá 8 kilometrů. Od vily vyjeďte vpravo a na křižovatce se dejte doleva. Po 6 kilometrech odbočte vpravo a po 1,5 kilometru opět vpravo.

Logo

Kunčice pod Ondřejníkem 772 , 739 13

V případě dotazů nebo rezervací termínu nás kontaktujte: