Gibon Park v Rožnově pod Radhoštěm

http://www.gibon-park.cz/

Pro rodiny s dětmi, které se chtějí vyřádit a zažít pořádný adrenalin, je skvělým tipem na výlet Gibon Park v Rožnově pod Radhoštěm.

Hlavní atrakcí je lanové centrum, které je vhodné pro děti starší 10 let i dospělé. Dráha je dlouhá 423 metrů a musíte na ní překonat překážky ve výšce 2,5 až 6 metrů. Celkem je zde 30 úseků, které jsou vzájemně propojeny. Překážek je dohromady 162 a mají různé stupně obtížnosti. Ale nebojte se, po celou dobu vám budou k dispozici vyškolení instruktoři.

Pro menší děti je připraveno dětské lanové centrum Giboňáček, dětský park, vláček, indiánská vesnička s totemem a houpadla.

Dále jsou zde silové a zábavné trenažéry, minigolf, padesátimetrová skluzavka nebo trampolínové pole. Vyzkoušet si můžete lukostřelbu, bumber ball nebo jízdu na elektrickém býkovi. Perličkou je zorbing v třímetrové kouli.

Posilnit se pak můžete v restauraci, která nabízí domácí kuchyni a denní menu. Přes léto se dá sedět i venku na zahrádce.

Otevírací doba

Od dubna do května a od září do října je otevřeno o víkendech, prázdninách a státních svátcích vždy od 10 do 18 hodin. Od června do srpna je park v provozu od 9.30 do 19 hodin. Vždy však závisí na počasí.

Jak se do Gibon Parku dostat z Kunčic pod Ondřejníkem?

Cesta je dlouhá 13 kilometrů. Od vily se dáte vpravo a budete pokračovat stále rovně až do Trojanovic. Poté odbočíte vlevo na silnici 1. třídy. Park budete mít po levé ruce naproti hotelu Europlán.

Logo

Kunčice pod Ondřejníkem 772 , 739 13

V případě dotazů nebo rezervací termínu nás kontaktujte: