Dětský svět Replay ve Frenštátě pod Radhoštěm

www.replayds.cz

Výborným tipem na výlet pro rodiny s malými i většími dětmi je Dětský svět Replay, jenž se nachází ve Frenštátě pod Radhoštěm. Nabízí bohatě vybavené a zcela ohrazené dětské hřiště, které se dělí na čtyři samostatné části. Vyřádí se v něm děti do 12 let, v jeden okamžik si jich může užívat zábavy až 50.

Hlavními atrakcemi jsou zde dvoupatrový přelézací labyrint. sportovní hřiště a lezecká stěna. Nechybí ale ani herna pro nejmenší, balónkové bazénky a trampolína. K dispozici je i xbox, kavárna a wifi připojení.

V Dětském světě Replay si můžete také nechat uspořádat narozeninové oslavy nebo jiné společenské akce. V nabídce je rovněž cvičení dětí s rodiči.

 

 

 

 

Otevírací doba

Otevřeno je po celý týden i ve státní svátek. V pondělí je provozní doba od 14 do 20 hodin, v úterý až pátek od 9 do 12 a od 14 do 20 hodin, o víkendu a o svátcích od 10 do 20 hodin.

Jak se do Dětského světa Replay dostat z Kunčic pod Ondřejníkem?

Cesta je dlouhá necelé 4 kilometry. Od vily vyjeďte doprava a na křižovatce odbočte opět vpravo. Po 3,4 kilometru odbočte znovu vpravo na Podříčí. Po 113 metrech budete v cíli.

Logo

Kunčice pod Ondřejníkem 772 , 739 13

V případě dotazů nebo rezervací termínu nás kontaktujte: