Aquapark Olešná (17,4 Km)

Aquapark a přehrada s in-linovou dráhou Olešná

http://aquapark-olesna.cz/

Aquapark Olešná naleznete přímo u stejnojmenné přehrady. Nabízí možnost plavání i relaxace v krytém bazénu, nechybí však ani letní venkovní část.

Krytý aquapark zahrnuje rekreační bazén o délce 28,5 metru, ale také tobogan s videoprojekcí, vodní děla a chrliče, proudový kanál, divokou řeku dlouhou 23 metrů, dětský bazén v odhlučněné zóně, masážní trysky a vodní lůžko se vzduchovou masáží perličkové koupele, vířivku, finskou saunu nebo aromakabiny.

Letní aquapark se řadí mezi nejmodernější nerezové aquaparky v zemi. Jeho součástí je plavecký, relaxační i dětský bazén. Nechybí zde tobogany a skluzavky či masážní lavice, velmi oblíbené je pak večerní koupání doplněné o laserovou show. Připraveno je i hřiště pro plážový volejbal a nohejbal.

Příznivci přírodního koupání si přijdou na své u přehradní nádrže Olešná. Ta byla postavena v roce 1964 a je dlouhá 393 metrů. Pláže jsou travnaté, přímo u vody pak písčité. Je zde bohatá nabídka vodních sportů, jako je jachting nebo windsurfing, a můžete si také zarybařit.

Okolo přehrady vede stezka, po níž se mohou projet bruslaři i cyklisté.

Otevírací doba

Krytý aquapark je otevřen celoročně – v pondělí od 12 do 21 hodin, od úterý do pátku od 10 do 21 hodin a o víkendech a svátcích od 9 do 21 hodin.

Letní část bývá otevřena podle počasí denně od května do září. V květnu a v září je v provozu od 10 do 18 hodin, v červnu od 9 do 19 hodin a o prázdninách od 9 do 21 hodin.

Jak se k přehradě dostat z Kunčic pod Ondřejníkem?

Cesta je dlouhá 27 kilometrů. Od vily vyjedete vpravo a na křižovatce se dáte doleva. Projeďte dva kruhové objezdy a na třetím použijte 1. výjezd. Aquapark budete mít po levé ruce.

Logo

Kunčice pod Ondřejníkem 772 , 739 13

V případě dotazů nebo rezervací termínu nás kontaktujte: