Lyžařský areál v Čeladné

www.zima.areal-opalena.cz

Ski areál Opálená, jenž naleznete v katastru obce Pstruží, na severovýchodním svahu Ondřejníku, nabízí dvě sjezdovky i snowpark. Červená sjezdovka je dlouhá 450 metrů a překonává převýšení 110 metrů. Oproti tomu modrá sjezdovka měří 140 metrů a převýšení je 10 metrů. Na své si tak přijdou pokročilejší lyžaři i začátečníci. K dispozici je klasický a dětský vlek.

Pokud se zatím na sjezdovce necítíte úplně dobře, můžete využít možnost výuky jízdy na lyžích i na snowboardu. Snowpark se nachází mimo hlavní sjezdovou trať a jsou zde připraveny raily, bedny, skoky, wallride i kicker. Jízda je však na vlastní nebezpečí. V okolí také bývá upravováno 24 kilometrů lyžařských běžeckých tras. Až budete příjemně unavení nebo dostanete hlad, můžete navštívit stylovou restauraci, která se nachází ve střední části sjezdovky. V nabídce jsou místní speciality jako brynzové halušky nebo domácí borůvkové knedlíky. Pod sjezdovkou na vás pak čeká kiosek.

Otevírací doba

Během sezony je provoz denně od 9 do 16 hodin, večerní lyžování pak funguje od 17 do 20 hodin.

Jak se do lyžařského areálu dostat z Kunčic pod Ondřejníkem?

Cesta je dlouhá necelých 9 kilometrů. Od vily vyjeďte vpravo a na křižovatce se dejte doleva. Na kruhovém objezdu využijte 3. výjezd. Po necelých dvou kilometrech bude váš cíl. Parkoviště je pro návštěvníky zdarma.

Logo

Kunčice pod Ondřejníkem 772 , 739 13

V případě dotazů nebo rezervací termínu nás kontaktujte: